~~~BONES~~~ Bones!!! |
|
| RBD!!!!!! | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
>>...DjawolIcA< ***BoNeS***MoD***
Broj poruka : 962 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 10=) Omiljeni lik iz BONES? : But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,petra,natalija
| Naslov: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 8:42 pm | |
| Posto nasi admini OBOZAWAJU RBD,ewo i teme ... Owde kacite njihowe slike,textowe,interwjue sa njima.... PozzZZz | |
| | | >>...DjawolIcA< ***BoNeS***MoD***
Broj poruka : 962 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 10=) Omiljeni lik iz BONES? : But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,petra,natalija
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:02 pm | |
| Clanowi: | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:02 pm | |
| | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:04 pm | |
| | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:05 pm | |
| | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:05 pm | |
| | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:06 pm | |
| | |
| | | `^[5txy]^` ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 817 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Zac Najbolji drug-owi sa foruma? : NATALY!!!!Wucko..majaaa
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:18 pm | |
| ajoj ima da se nakuckam!! RBD POBEDJUJEEEEEEEEEEEEE!!!!! http://www.grupo-rbd.com/portal/hgxpp001.aspx?37,21,100,O,S,0,, NJIXOW SAJT! A La Orilla He perdido identidad de tanto creer en ti Esperando una señal para pervivir Siempre he sido tu incondicional Nada te pedi, no más, no más Cuando hacemos el amor pienso que todo esta bien Más después dices adiós y me pierdo en tu desdén Tu silencio me hace mal, solo dejas confusión No más, no más Y Si es que no te puedes entregar, no puedo continuar A la orilla de un amor desesperado Si es que no te puedo hacer feliz, no puedo seguir A la orilla de este amor desesperado He vivido a tu merced y al suspiro de tu voz Te profeso tanta fe casi como religión Me he quedado sin aliento, ya no se quien soy No más, no más Y Si es que no te puedes entregar, no puedo continuar A la orilla de un amor desesperado Si es que no te puedo hacer feliz, no puedo seguir A la orilla de este amor desesperado Solo ábreme tu corazón y dime la verdad Sin miedo, sin miedo Necesito escuchar de ti lo que sientes hoy por mi Sin miedo, sin miedo… Si es que no te puedes entregar, no puedo continuar A la orilla de un amor desesperado Si es que no te puedo hacer feliz, no puedo seguir A la orilla de este amor desesperado A la orilla de este amor desesperado… Si es que no te puedo hacer feliz, no puedo seguir A la orilla de este amor desesperado Si tu piensas que te voy a perseguir, ni lo sue no soy asi, yo tu busco donde sea, y lo hago cuando quiera, yo me muevo a mi manera, asi soy yo. Quiero que lo sepas de una vez por mi, no espero nada de ti, si quiero yo te encuentro, si deseo yo te beso, si yo quiero yo te enredo, porque. Coro Asi soy yo (x3) Anahi Atrapo al que quiera y lo dejo donde sea Asi soy yo (x2) No me importa lo que intenten, no me importa lo que piensen Asi soy yo (x2) No digo cosas en vano siempre voy directo al grano Asi soy yo (x2) No pretendo que me entiendas, que dificil es ser yo, ah ah ah ser yo. Y no digas que yo no te lo adverti, piensa bien si te conviene asi, ando libre sin pasiones, no me pongo condiciones, yo no doy explicaciones, asi soy yo (aja). Y si hay otra que te haga mas feliz, ni lo pienses, nada de sufrir, no me vengas con perdones, siempre tengo mil amores, pero aviso a otros sabores, porque. Coro Asi soy yo (x3) Anahi Atrapo al que quiera y lo dejo donde sea Asi soy yo (x2) No me importa lo que intenten, no me importa lo que piensen Asi soy yo (x2) No digo cosas en vano siempre voy directo al grano Asi soy yo (x2) No pretendo que me entiendas, que dificil es ser yo Asi soy yo (x2) Siempre tengo horas buenas, no me gusta andar con pena Asi soy yo (x2) Vivo con y sin abrazos, y no entiendo de fracasos Asi soy yo (x2) No me gusta tener duel que se crea sera un suer /> Asi soy yo (x2) No pretendo que me entiendan ?Ujuu!. No me vengas con perdones, siempre tengo mil amores, pero aviso a otros sabores, porque Coro Asi soy yo (x3) Anahi Atrapo al que quiera y lo dejo donde sea Asi soy yo (x2) No pretendo que me entiendan, el que quiera que me quiera Asi soy yo (x2) Siempre tengo horas buenas, no me gusta andar con pena Asi soy yo (x2) Vivo con y sin abrazos, y no entiendo de fracasos Asi soy yo (x2) No me gusta tener duel que se crea sera un suer /> Asi soy yo (x2) Y si te enteras que estoy buena, eso es cierto por si acaso, (risas). PDF :: RBD asi soy yo Empezar Desde Cero Toda mi vida había soñado alguien como tu Pedí noche y día que el cielo nublado se hiciera azul No puedo explicarlo, me llenas con tus besos y tu luz No quiero negarlo, estoy perdiendo por tu amor Todos mis sentidos y mi forma de pensar están contigo y nada me puede parar Empezar desde cero, encendiendo el fuego que me pone a temblar Comenzando de nuevo, convenciendo al tiempo que me deje suspirar Uno a uno tus besos van brincando el cerco y te quiero mas y mas Cuanto daría por ya no alejarme más de ti Por ti cambiaria todo lo que soy y lo que fui Todos mis sentidos y mi forma de pensar están contigo y nada me puede parar Empezar desde cero, encendiendo el fuego que me pone a temblar Comenzando de nuevo, convenciendo al tiempo que me deje suspirar Uno a uno tus besos van brincando el cerco y te quiero mas y mas Bañarme en tus sueños liberando el aire que me impide respirar Cumplir mis deseos que me están quemando en el corazón Empezar desde cero… Comenzando de nuevo… Empezar desde cero, encendiendo el fuego que me pone a temblar Comenzando de nuevo, convenciendo al tiempo que me deje suspirar Uno a uno tus besos van brincando el cerco y te quiero mas y mas PDF :: RBD Empezar Deste Cero http://tekstovi-pesama.com/RBD/0/33683/IMATE SWE TEXTOWE...SLIKE I TAK TO | |
Broj poruka : 817 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Zac Najbolji drug-owi sa foruma? : NATALY!!!!Wucko..majaaa
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:24 pm | |
| Sálvame - Spasi me
Da mi nedostajes je moja potreba. Zivim u beznadju, Od kada se vise ne vracas Zivim u zabrinutosti, sa cvorom u grlu, I ne prestajem da mislim na tebe... Malo po malo, srce gubi veru, gubi glas.
Refren: Spasi me od zaborava, spasi me od usamljenosti Spasi me od umornosti, predjem se tvojoj volji Spasi me od zaborava, spasi me od tame Spasi me od dosade, nemoj me pustiti da padnem nikad...
Toliko zelim da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad tesko zaboravim Zivim u zabrinutosti, sa cvorom u grlu, I ne prestajem da mislim na tebe... Malo po malo, srce gubi veru, gubi glas.
Refren... x2
Spasi me od zaborava... Spasi me od umornosti... Spasi me od zaborava... Spasi me od umornosti...
SER O PARECER Postojim
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
REFREN…
FUEGO
Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF: Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela
REF | |
| QUERO PODER
Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol….
REFREN
UN POCO DE TU AMOR
Malo tvoje ljubavi
Ja znam da sam Jos jedan prijatelj u gomili Koji je samo fan njenog srca To me ne zaustavlja da sanjam o tebi svakim danom sve vishe Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF :Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim
Daj mi znak, minut za prichu Daj mi samo jednu shansu Da uchinim da me volish svakim danom sve vishe
Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF: Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim _________________
REBELDE
Buntovnik
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo viče Da sam prokleo moju budućnost i njegov mir Na moj način
Iako ga čujem ja sam daleko odavde Zatvorim očim i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,….. niko me ne poznaje
Jedan od ovih dana ću pobeći Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija i gubi Treba se kladiti , treba sekladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu |Buntovnik sam | |
| FUERA
Odlazi
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim...
Sta Ima Iza (Que Hay Detras)
Mislim na tebe Mogu da vidim boju I refleks moje depresije Mogu da vidim profil Od duha koji je u mojoj unutrasnjosti I nisam prestala da pusim I nemogu da spavam I u sred samoce Jos mislim na tebe I ne usudjuem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja kako te jure Mogu da vidim profil od moje senke Preko zida I nisam prestala da pusim I nemogu da spavam I u sred samoce jos mislim na tebe I ne usudjuemse da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza...(bis)
NO PARES-NE PREKIDAJ Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako hoce da te ucutkaju Nista ne moze da te zaustavi,ako imas veru Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne stidi se nikada,uvek podigni glas Bori se jako,bez mere,ne dozvoli da te prevare Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis
Ne unistavaj dobrotu u tvom srcu, Sve sto radis radi sa ljubavju, Sa krilima,sa vetrom,nemas sta da izgubis Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis OOOO….JEEEE…. Ne prekidaj nikada da sanjas…..
ME VOY-ODLAZIM Ja sam te volela,odolevala Kao andjeo koji peva Kao da si bio jedini. Ja sam verovala u tvoje lazi, A ti si mi se smejao iza ledja I krao kao naljboji lopov,ti….. REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Tvoja senka me progoni I gusi, Duh koji si sada ti. Uvek jaka,uvek slaba Zavrsava se na tome da se uvek vracas, Ali ja razbijam viziju…ovde….
REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Nema nista da se kaze, Vise ne moras da lazes, Progutaj tvoju izdaju, Ja odlazim. Ne postoji oprostaj, Ne postojimo ti I ja, Ne podnosim tvoj stav,odlazim…. Sta je bilo,sta postoji,sve sto je posojalo, Vec je zaboravljeno
REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde LENTO-POLAKO Gubim glavu i kontrolu aluciniram da sam tamo gde nisam Ispod senke jednog dvorca Gde smo samo ti i ja I jednoj zurci koja nece da prestane Zavedena mizikom a ti Vlasnik mog zivota moj plavi princ Koj me vodi do ludila I ko me radi da pomeram bokove Od strane do strane i dobro
Polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraji Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraj Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako
Oni su bili u reci sobe Kaskada vode spusta se s velikim pritiskom Ovaj san nema nikakvo objasnjenje To je jedna ludost koja ubrzava srce I ima zurke u nasem dvorcu Nema nikoga samo ti ja Necu nista vise nego da igram sa tobom od strane do strane i dobro
Polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraji Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraj Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako
Ja necu da se probudim iz sna Nemojte da uradite da stavim noge preko zemlji Danas necu oduzeti iluziju da budem tvoj vlasnik Necu da vidim kako ce se ova knjiga zavrsiti Noc se ne zavrsava pogotovu nasa ljubav Ti ces biti moja zaljubljena u mojoj prici ,u mojoj istoriji i u mom show Dok vise prolazi vreme ja te vise volim Ii ja necu da ostavim san ljubav koja nas je spojila
Ljubavi nemoj da odes od mene ne Ne menjamo nasu sudbinu Osecam ubrzano moje srce Imam veliki zbog tebe pritisak I hocu da znam koje je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako si , osecas istu emociju Pustime da znam sta osecas dok igras reggeton
Necu da se probudim od sna koga osecam Tu sam sa tobom igrajuci reggeton polako Necu da se probudim i ako svanjiva Ova strast me ubija a ja ludim
Polako Polako Polako | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:25 pm | |
| ME HE ENAMORADO DE UN FAN-ZALJUBILA SAM SE U JEDNOG FANA Kada izadjem da pevam vidim te tamo Gledas u mene i ja pocinjem da drhtim Izadjem da te trazim,ali nikad te ne nadjem Uvek odes i ja vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey
Pitam ovde,pitam tamo I ne zna niko,nista o tebi Nemam vise zelje da pevam Ne zelim da vezbam I vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey
Santa no soy! -Nisam svetica!
Nisam od zena koje misle da shvataju sta je osecanje dobra ili zla, nikad necu imati reci koje bi ti rekle stvari a da te ne povrede, znam da nije lako da radim sta hocu i da mi ne bude vazno, mozda je to deo mene pusti me da idem,inace ce biti kasno…!
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren: I gde ostaje deo mene koji nikada nije znao gde da ide ako gresim samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani dok ti se ne vratim i gde ostaje deo mene koji nikada nije dao srce tebi ne shvatas me…Samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani,jer svetica nikad nisam bila…!
Kao sto vidis nisam od zena koje o svemu sude jednim pogledom, nisam ista kao drugi, koji zele stvari koje ne mogu dobiti, dodji i pomozi mi da osetim da mi vise ne treba niko i ovako ne ubijaj istinu, nisam ista,ali svetica nikad nisam bila.
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren:
Svetica nisam,i necu biti…
Refren:
Ser o parcer.
~Postojim~
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN.Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
REFREN…
AUN HAY ALGO
Ipak postoji nesto
Izmedju mene I tebe Se radja nesto U mojoj unutrasnjosti Ostajes
Znam da ti I ja Imamo proslost Koja nam se mozda Nikada vise nece dogoditi
U unutrasnjosti koze Postoji jedno zbogom koje je tesko zaboraviti Ali takodje Se rodila jedna ljubav Koja moze da ucini cudo..
REFREN. Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubaviiiii….
Izmedju tebe I mene Su stara osecanja Mislim da se nece Ponoviti nikada..
Znam da ti I ja Imamo pricu Koja nas je ostavila U sredini samoce…
REFREN…
Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Umirem,da te nadjem u sedi Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Slusaj me,ne znam da zivim bez tebe…. REFREN. | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:25 pm | |
| CUANDO EL AMOR SE ACABA
Kad se ljubav zavrsi
ustajem i nijedna od mojih misli ne odlazi zbunjena sam bez znanja gde idem Ja sam jedna devojka zaljubljenau tvoje dodire Izlazim napolje kao motor
Trazim bez znanja S kim ces otici mirim se mislju Da se i sa drugima ovako poigravas idem da zalecim oziljke sa srca koje je danas oslobodjeno tvoje kontrole
REF: ne mogu da razumem, ne zelim da razumem Razlog ove situacije Ali ne mogu da nastavim Da zavisim od tvog raspolozenja Gasi se ljubav, gasi se strast Ti zaboravljas sve Ali danas je dan Kada je tvoj glas vec nestao.
Necu vise tragati za tvojim mirisom Detalji su nestali i ja odbijam da mislim Da cu tvoju stranu osvetljivati idem da zalecim oziljke sa srca koje je danas oslobodjeno tvoje kontrole
RBD – Algun dia (Jednog dana)
Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetimse zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Tras de mi - Iza mene
Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x Solo quedate en silencio - Samo ostani u tisini
Pronalazim te budnog Govoris mi da ti je zao Sa jos jednom prolivenom suzom
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
REF: Samo ostani u tisini Pet minuta Miluj me jedan trenutak Dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Cuvacu svoja osecanja I oticicu daleko od tebe
Od tebe...
Toliko se bojim I ne razumem Sta je to bilo sto sam uredio lose
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi raci da nije istina
REF.
Daj mi ruku Vrati mi vazduh Reci da me volis Da nisi kriv Makar jedan trenutak Reci mi da to nije istina
REF. 2x | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:26 pm | |
| Ensename - Nauci me
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
I znam da umires zbog mene, zivis zbog mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da sam ponekad samo uplasena
Ali zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF: Nauci me Da te volim malo vise I da osetim sa tobom Ljubav koju mi ti dajes Isceznuce hladnoca Hocu da te vidim odmah Nauci me Da te volim malo vise I da zivim sa tobom Ne mogu da izdrzim potrebu Da znam da si moj Hocu da idem gde ti ides
Daleko od pomisli Da radim pogresno Moram da priznam Da me je sve ovo na lose izaslo
Zato cu nauciti, zivecu Grlicu te sve vise i vise I ne zelim, i ne smem, i ne mogu da prestanem da te vidjam
Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF.
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
REF.
Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x
Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
| Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x
Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca...
Que hay detras - Sta je iza
Mislim na tebe...
Mogu da vidim nijansu I odraz svoje depresije Mogu da vidim obris Duha koji je u mojoj unutrasnjosti
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF: Sta je iza Jedne suze Sta je iza Krhkosti Sta je iza Poslednjeg pozdrava Sta je iza Kada se zavrsi ljubav Sta je iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja te proganjaju Mogu da vidim obris Svoje senke nad stenom
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza...
Sta se nalazi iza tebe...
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza...
Quiero poder - Hocu da mogu
Moj zivote Mislis da imas moj zivot u svojim rukama Zato sto imas BMW godine
Mislis da imas moci Sa svojom cekovnom knjizicom I marka na tvojim farmericama Ne govori nista o tebi
Niti o meni Jos manje sta osecam prema tebi Bez tebe Ja mogu da zivim
REF: Hocu da mogu Da upoznam nekoga sa moci da mi raspali dusu Jednim pogledom Mogu da volim nekoga sa moci da me usreci Koga nista ne zanima Samo, moja ljubavi Rizikuj svoje Srce Probudices moju strast
Zao mi je Ali ja nemam cenu I iako se vec osecas mojim gospodarem, covece Ja sam mnogo vise od toga
Mislis da sam trofej I da je tako Budalo Veoma si daleko od premije
I ako sam nekada verovala u tebe Naucila sam Da bez tebe Ja mogu ziveti
REF.
Ako zelis, mogu da te volim Zatvori oci, ne misli vise Ja samo predajem svoje Srce Moja ljubavi, ostavi bol
REF. 2x
Probudices moju strast | |
| Santa no soy - Nisam svetica
Nisam zena Kakvom me smatraju Koja razume sta je Osecati se dobro ili lose
Nikad nisam imala Reci koje Ti govore stvari A da te ne povrede
Znam da nije lako Da radim sta hocu A da se ne brinem
Moze biti deo mene Pusti me da idem Ili ce biti suvise kasno
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF: I gde je ostao deo mene Koji nikada nije znao dokle da ide Ako gresim, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Dok ti se ne vratim I gde je ostao deo mene Koji nikada nije dao Srce za tebe Ne razumes me, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Zato sto svetica nikada nisam bila
Nisam zena Kakvom me vide I svi osudjuju Samo jednim pogledom
Nisam ista Kao druge Koje zele stvari Koje ne mozes da im das
Dodji i pomozi mi da osetim Da mi ne treba Ni od koga vise, i tako
Ne ubija me istina Pa, nisam ista Ali svetica nikada nisam bila
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF. 2x
Nisam svetica Niti cu biti
REF. 2x
Un poco de tu amor - Malo tvoje ljubavi
Znam vrlo dobro da sam Samo jos jedan prijatelj Medju gomilom Da sam samo obozavatelj Od srca Koji ne prestaje da te sanja Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x: Malo tvoje ljubavi Da bih mogao da zivim Malo tvoje ljubavi Moze da me usreci Samo malo tvoje ljubavi Je sto trazim
Daj mi jedan znak Jedan minut Za razgovor Daj mi samo Jednu sansu Da bih mogao da se zaljubim u tebe Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x
REF. 2x
Este corazon - Ovo Srce
Kako da Povratim tvoju ljubav Kako da izvucem tugu Iz svog srca Moj svet se samo okrece oko tebe
Kako da izlecim Ovaj duboki bol Osetim u svojim venama kako trci Tvoje disanje Toliko sam povezana sa tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF: I ovo Srce koje si ukrao Kada si otisao Otisao si sa mojim poljupcima Sa mojim pljupcima i mojim snovima I ovo Srce kuca Svaki put sve sporije I osetim u svojoj unutrasnjosti Kako se vatra nije ugasila
Nije se ugasila...
Kako da smirim Ovu duboku opsesiju Kako da objasnim svojoj dusi Da se zavrsilo Pocinjem da ludim za tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF.
I dalje gori... I dalje gori...
Dok postoji ljubav... Nije se ugasila ljubav...
I ovo Srce...
REF.
Celestial (Nebeski)
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bet straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim RBD – Algun dia (Jednog dana)
Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetimse zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
ASI SOY YO
Takva sam ja
Ako ti mislis da cu da te sledim Ni ne sanjaj,jer ja nisam takva Ja te trazim bilo gde I radim to kada zelim Ja se krecem na moj nacin Takva sam ja….
Zelim da znas vec jednom od mene Ne ocekujem nista od tebe Ako zelim ja te nadjem Ako zelim ja te poljubim Ako zelim ja te predam Zato…..
REF. Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja… Hvatam koga hocu…I ljubim ga bilo gde… Takva sam ja, takva sam ja… Nije me briga sta izmislja….Nije me briga sta misli…..
Takva sam ja, takva sam ja, Ne okolisam…..Uvek idem direktno na stvar….
Takva sam ja, takva sam ja, Ne ocekujem da me razumeju….kako je tesko biti ja….
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro da li ti odgovara tako Slobodna sam bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja Takva sam ja
Ako postoji druga koja ce te uciniti srecnijim ni ne pomisljaj da cu patiti ne dolazi mi sa izvinjenjima
REFREN.
Takva sam ja, takva sam ja, Hey..Ako otkrijes da sam dobra To je tacno za svaki slucaj
Srecan Rodjendan (Feliz Cumpleaños)
Nesto specialno sam ti pripremila Znam da ces se iznanaditi U ovom rodjendanu Pojescu tvoje srce Videces kao cu se lose ponasati Tvoje drugarice cu da muvam U ovom rodjendanu Pokusacu da bude naj gori
Necu vise da me obmanjujes ljubavi Dok me varas bez razloga Zbog toga ova farsa se zavrsila Bye bye srecan rodjendan uu sa la lala Srecan rodjus Srecan rodjus
Znam da mozda otici Ali si ti bio isti I u ovom rodjendanu Pojescu tvoje srce
Necu vise da me obmanjujes ljubavi Dok me varas bez razloga Zbog toga ova farsa se zavrsila Bye bye srecan rodjendan uu sa la lala Srecan rodjus Srecan rodjus | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:27 pm | |
| Me Voy (Odlazim)
Ja sam te volela,odolevala Kao andjeo koji peva Kao da si bio jedini. Ja sam verovala u tvoje lazi, A ti si mi se smejao iza ledja I krao kao naljboji lopov,ti…..
REFREN:
I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Tvoja senka me progoni I gusi, Duh koji si sada ti. Uvek jaka,uvek slaba Zavrsava se na tome da se uvek vracas, Ali ja razbijam viziju…ovde….
REFREN:
I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Nema nista da se kaze, Vise ne moras da lazes, Progutaj tvoju izdaju, Ja odlazim. Ne postoji oprostaj, Ne postojimo ti I ja, Ne podnosim tvoj stav,odlazim…. Sta je bilo,sta postoji,sve sto je posojalo, Vec je zaboravljeno
REFREN:
NO PARES (NE PREKIDAJ)
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako hoce da te ucutkaju Nista ne moze da te zaustavi,ako imas veru Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne stidi se nikada,uvek podigni glas Bori se jako,bez mere,ne dozvoli da te prevare Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis
Ne unistavaj dobrotu u tvom srcu, Sve sto radis radi sa ljubavju, Sa krilima,sa vetrom,nemas sta da izgubis Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis OOOO….JEEEE….
Wanna play Wanna play – Hoces da se igramo
Vidis, ja znam u cemu je stvar, tatice Ja sam luda u zgodnom telu Ja znam da hoces zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Ne mogu da ti ispunim sva ocekivanja Gde je deo u igri koji sam ja napisala Nesto daleko od svih predstava Ova devojka je veoma posebna
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znao Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF: Hoces da se igramo, hajde postavi igru Meni ne treba zagrevanje da bih se upalila Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam Hoces da se igramo, hajde postavi igru Ne mogu da se oduprem, udarac srca postaje isuvise velik Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam
Vidis, ja znam u cemu je stvar mamice Ja sam lud, i suvise ako me probas Ukljuci me u svoju zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Obecavam da cu te zadovoljavati dokle god noc traje Tresces se mnogo pre nego sto odem Sledeca stvar, visis na telefonu Pricajuci svim svojim drugaricama o meni
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znala Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF.
Necu stati Ne, necu stati Dok ne dobijem ono sto zelim Nastavljam da kupujem Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
Necu stati Ne , necu stati Dok se klub ne zatvori Nastavljam da ljuljam Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
REF. 2x
Hajde… Hocu da se igram…
A La Orilla
He perdido identidad De tanto creer en ti Esperando una señal para pervivir Siempre he sido tu incondicional Nada te pedí no más, no más
Cuando hicemos el amor Pienso que todo está bien Más, después, dices adiós Y me pierdo en tu desdén Tu silencio me hace mal Solo dejas confusión No más, no más
Y si es que no te puedes entregar No puedo continuar a la orilla De un amor desesperado Y si es que no te puedo hacer feliz No puedo seguir a la orilla De este amor desesperado
He vivido a tu merced Y al suspiro de tu voz Te profeso tanta fé Casi como religión Me he quedado sin aliento Ya no sé quien soy No más, no más
Y si es que no te puedes entregar No puedo continuar a la orilla De un amor desesperado Y si es que no te puedo hacer feliz No puedo seguir a la orilla De este amor desesperado
Solo abreme tu corazon Y dime la verdad Sin miedo, sin miedo Necesito escuchar de ti Lo que sintes hoy por mi Sin miedo, sin miedo
A la orilla de un amor desesperado... Y si es que no te puedo hacer feliz No puedo seguir a la orilla De este amor desesperado
SUELES VOLVER
Me duele, lo siento se que algo me fallo. Por eso, regreso para volver a ti .. Y solo asi perderme en tu mirada Y solo asi si estas conmigo puedo ser feliz.
Sueles volver en mis sueños Como un recuerdo pero despierto y te pierdo estas tan lejos
Hoy quiero tenerte, sin miedo equivocarme Me faltan tus besos, que vuelvas junto a mi Y solo asi perderme en tu mirada Y solo asi, si estas conmigo puedo ser feliz
Sueles volver en mis sueños Como un recuerdo pero despierto y te pierdo estas tan lejos
Me hace falta respirar ver tu cuerpo y no pensar olvidar mi soledad, sin ti no puedo quiero verte una vez mas solo pienso en regresar a ti....
Suelves volver en mis sueños...
Me hace falta respirar ver tu cuerpo y no pensar olvidar mi soledad, estas tan lejos quiero verte una vez mas solo pienso en regresar me hace falta respirar | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:27 pm | |
| INALCANZABLE
Te siento tan distante y tan cerca a la vez Descifrando tu silencio
Y entonces me imagino dentro de tu piel Pero pierdo en el intento Y por mas que busco darte amor Nunca te fijaste en mi Si supieras que puedo morir por ti, por ti
[CORO] Inalcanzable como estrella, tan distante Un amor casi imposible Invisible como el aire Eres tan inalcanzable tan sublime como un ángel Un amor casi imposible Como fuego que no arde Te me has vuelto inalcanzable… inalcanzable
Vivo en la vereda de tu soledad Cuando alguien te lastima Y ya no se decirte que no hay nadie más Que te ame sin medida Como duele verte suspirar por quien no te hace feliz Si supieras que puedo morir por ti, por ti Inalcanzable como estrella, tan distante Un amor casi imposible Invisible como el aire Eres tan inalcanzable tan sublime como un ángel Un amor casi imposible Como fuego que no arde Te me has vuelto inalcanzable… inalcanzable
Inalcanzable como estrella, tan distante Un amor casi imposible Invisible como el aire Eres tan inalcanzable tan sublime como un ángel Un amor casi imposible Como fuego que no arde Te me has vuelto inalcanzable… inalcanzable inalcanzable … NO DIGAS NADA
Puede que no sea yo lo que buscabas. ni que seas tu mi otra mitad. Hace tiempo que el amor se fue de esta casa. No nos queda nada de que hablar
Deja la ropa junto a la cama Solo quédate un poco mas
Y no digas nada todo esta en calma Por una vez No digas nada y no digas nada Todo esta en calma por esta vez apaga la luz Y no digas nada...
Hoy las nubes no se van de mi ventana y no se si quiero despertar Dejare mi corazon bajo la almohada por si un dia quieres regresar
Deja la ropa junto a la cama Solo quédate un poco mas
Y no digas nada rodo esta en calma por una vez no digas nada y no digas nada todo esta en calma por esta vez apaga la luz y no digas nada
Y no se si podre arrancar de mi piel Esos besos prohibidos que me diste ayer
Y no digas nada todo esta en calma Por una vez No digas nada no digas nada todo esta en calma por esta vez apaga la luz Y no digas nada...
HOY QUE TE VAS
Ya no podría despertar Sabiendo que no estas No me interesa la verdad Ni quiero preguntar Pues los silencios Se han vuelto eternos Cuando te vas Coro:
Porque no aguantaría vivir sin tus labios Ni un solo DIA mas Me perdería sin tu abrazo En esta soledad
Ya no soporto continuar Me cuesta el aceptar Que tu recuerdo y tu mirada Ya no regresara A mis sueños Y a mi cuerpo Hoy que te vas
Coro:
Porque no aguantaría vivir sin tus labios Ni un solo DIA mas Me perdería sin tu abrazo En esta soledad
A mis sueños Y a mi cuerpo Hoy que te vas
Coro:
EMPEZAR DESDE CERO
Toda mi vida, había soñado alguien como tú, te vi noche y día Que el cielo nublado Se hiciera azul, no puedo explicarlo me llenas con tus besos y tu luz, no quiero negarlo, perdiendo por tu amor, todos mis sentidos y mi forma de pensar están contigo y nada me puede parar
[CORO] Empezar desde cero, Encendiendo el fuego que me pone a temblar Comenzando de nuevo, convenciendo al tiempo que me deje suspirar Uno a uno tus besos van brincando en seco y te quiero más y más.
Cuanto daría por ya no alejarme más de ti, por ti cambiaria todo lo que soy y lo que fui
Todos mis sentidos y mi forma de pensar están contigo y nada me puede parar [CORO (2)] Empezar desde cero, encendiendo el fuego que me pone a temblar Comenzando de nuevo, Convenciendo al tiempo que me deje suspirar Uno a uno tus besos, van brincando en seco y te quiero más y más
Bañarme en tus sueños, liberando el aire que me impide respirar Cumplir mis deseos, que están quemando en el corazón
Empezar desde cero Comenzando de nuevo
[CORO (3)] Empezar desde cero, (Empezar desde cero) Encendiendo el fuego que pone a temblar Comenzando de nuevo (Comenzando de nuevo) Convenciendo al tiempo que me deje suspirar Uno a uno tus besos (Uno a uno tus besos) van brincando en seco y te quiero más y más. _________________
SI NO ESTAS AQUI.
A veces me cuesta aceptar que ya se va a acabar, que nada de esto es real.
Parece una contradicción subirme a un avión, sin sentir esa emoción.
Preferiria salir a buscarte. Mi realidad cotididana, encontrarte. Como un reflejo, saberte mi espejo.
Mi corazón, serias mi razón de vivir, y no estas aqui. Y no es mi intención, hablar de una historia de amor, si no estas aqui.
Me muevo de aqui para llá y sin exagerar, las cosas van muy bien.
Sólo me puedo quejar, de mi fraguilidad, que se esconde otra vez.
Preferiria salir a buscarte. Mi realidad cotididana, encontrarte. Como un reflejo, saberte mi espejo.
Mi corazón, serias mi razón de vivir, y no estas aqui. Y no es mi intención, hablar de una historia de amor, si no estas aqui.
Como saber si eres tú la que me hace ben. No logro entender que hay cosas dentro de mi que puedo esconder, que nadie mas ve.
TAL VEZ MAñANA
Quisiera pensar que existe esperanza (quiero estar junto a ti)
Volverte a encontrar tal vez mañana (regresarás a mí)
No quiero olvidar tu mirada te quiero pensar no puedo dejarte de amar (sentirte respirar)
¿Por qué es este adiós inolvidable? me aferro a encontrarte después ¿por qué este dolor es insoportable? me siento y me doblo a tus pies
No puedo mentir te tengo en el alma (nada es igual sin ti)
Me duele decir que sin ti ya no hay nada (sigues estando en mí)
No quiero olvidar tu mirada te quiero pensar no puedo dejarte de amar (sentirte respirar)
¿Por qué es este adiós inolvidable? me aferro a encontrarte después ¿por qué este dolor es insoportable? me siento y me doblo a tus pies
Volverte a ver volverte a amar salir de este vacío
Oír tu voz vivir tu amor sentirte tan cerca de mí
No puedo dejar de verte en mis sueños quiero olvidarme de ti
No puedo dejar de verte (es insoportable) en mis sueños pero encontrarte después... _________________
Y NO PUEDO OLVIDARTE
Y no puedo olvidarte En el silencio de mi habitación Aun siento el murmullo de tu voz Lastimándome con un dulce adiós Dejándome vació el corazón
Casi no duermo y he vuelto a fumar Cada recuerdo es una lagrima No se como hacer Para estar de pie Siempre me digo que es la ultima vez
Y vuelvo a caer Cuando pienso en ti No soy nada sin ti
Coro: Y no puedo olvidarte Si te veo en todas partes Si en el ultimo beso me robaste el aliento Y no puedo olvidarte si te llevo en la sangre Si en el ultimo abrazo aun me pierdo despacio
Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte
No encuentro aun algún antídoto Para entender que todo termino Intento salir de la soledad Darle al destino una oportunidad Mas vuelvo a caer Cuando pienso en ti No soy nada sin ti
Coro: Y no puedo olvidarte Si te veo en todas partes Si en el ultimo beso me robaste el aliento Y no puedo olvidarte si te llevo en la sangre Si en el ultimo abrazo aun me pierdo despacio
Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte
No se como No se cuanto Olvidarte me hace daño(2x) | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:29 pm | |
| izwinte sto pishem post ispod posta...to ja imam od textowa...negde imam josh al me mrzi da trazim... | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:32 pm | |
| ok,a sto si premestila temu??? | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:36 pm | |
| zato sto tamo pishemo o serrijama.filmowima crtacima i tak tome...ne postujemo tekstowe...slike i dr...zato!a rbd je grupa paaaa zato! | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:36 pm | |
| | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:44 pm | |
| | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:48 pm | |
| | |
| Naslov: Re: RBD!!!!!! Ned Sep 14, 2008 9:50 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: RBD!!!!!! | |
| |
| | | | RBD!!!!!! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|