| Tose.... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
>>...DjawolIcA< ***BoNeS***MoD***
Broj poruka : 962 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 10=) Omiljeni lik iz BONES? : But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,petra,natalija
| Naslov: Tose.... Ned Okt 05, 2008 9:45 pm | |
| | |
|
| |
Wucko ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 1507 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Angela Najbolji drug-owi sa foruma? : >>...DjawolIcADr.Brennan~*, CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe,`[5txy]
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 9:51 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 962 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 10=) Omiljeni lik iz BONES? : But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,petra,natalija
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 9:59 pm | |
| ne mogu da werujem!!!!znaci ko da je juce to bilo!!!!sad su na tw pricali za koncert,placem ko kisa!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 10:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 10:32 pm | |
| Tose-Ima li dan za nas
Prazan je grad a u duši si ti Tužno pas me gleda Sacuvaj bar jedan kofer za sne A ja srce ne dam Ponos je zid, k'o da pokuca sad Teško je kad moliš Svaka rijec nova pjesma za nas A još uvijek te volim
Ima li dan za nas Da otkrijem zašto sam živ Da bacim veo tuge i zla Da potpišem da sam ja kriv Prošlosti!
Nestaje dah vrata otvaras ti, ocima te lazem Poželim da sve je isto k'o pre šta da prvokažem Prazan je grad a u duši si ti Tužno pas me gleda Sacuvaj bar jedan kofer za sne A ja srce ne dam
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 10:34 pm | |
| Tose Proeski - Cija si
Ponovo si nocas mila lagala da nisi bila s njim - ja to osetim. I ponovo su usne tvoje drhtale k'o da se boje da ti ne oprostim.
Zasto ti je to trebalo, zar nisi mogla ti priznati.
Jos su ti usne umorne i sve sto kazes znam da nije, jos su ti suve cipele, napolju znam da kisa lije, jos su ti vreli obrazi, u oku sjaj ne prolazi, jos ti na licu pise cija si, samo moja nisi.
Jos su ti usne umorne...
Uzalud mi krijes lice znam te oci izdajice - sve si odglumila. Isprljana poljupcima, otrovana dodirima znam da si lagala.
Zasto ti je to trebalo zar nisi mogla ti priznati.
Jos su ti usne umorne...
Tose Proeski - Life
I saw my ID and it wasn't me It was someone else's identity Why do I need to prove myself? And who is the judge of my sanity?
Roaming through my old emotions I find new feelings of misery I bet with my soul to get back the truth Where I will face reality
Life is a book and you gotta read it Life is a story and you gotta tell it Life is a song and you gotta sing it You've got to know how to live it
Life is a book and you gotta read it Life is a story and you gotta tell it Life is a song and you gotta sing it You've got to know how to live it
Walking around, some thoughts on my mind I search for a place where I'll be free From all that is said and all that's been done It'll be hard to find it inside of me
(Life is a book and you gotta read it) Life is a story and you gotta tell it Life is a song and you gotta sing it You've got to know how to live it
I know that I've gotta try No one can see me cry I can't take it anymore I must find a way to let myself go
Ooh yeah Ooh... yeah (Life is a, life is, life is, life is a, life is, life) Life is true, you know it, don't you?
(Life is a book and you gotta read it) Life is a story and you gotta tell it Life is a song and you gotta sing it You've got to know how to live it...
(Life is a book and you gotta read it) Life is a story and you gotta tell it Life is a song and you gotta sing it You've got to know how to live it | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 10:40 pm | |
| Tose Proeski - Tajno moja Tvojot lik jas go sonam kako ikona, nezna, blistava, večna. Moja prva platonska ljubov cista kako solza. Sega koga porasnav svativ sto si ti. Dojdov pak, tajno moja, zvezda prakam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. Dali si uste sama, dali taguvas, dali isto cuvstuvas? Moram da gi dofatam site visini na svetot za da sepak otkrijam sto mi znacis ti. Tose Proeski - Dal si sretnija Moja si bila ti od glave pa do pete Moja si bila, grlila me kao dijete A sad? Od mene oči sakrivaš Tuđa si, više nemam ja na tebe pravo Tuđa si,sve je propalo što dao sam ti ja Baš kao kula karata Dal si sretnija što ti drugi usne ljubi Ili nesretnija što on se na mom mjestu budi Nisam Bog zna što, ali kako sam te ludo volio Dal si sretnija tamo daleko od mene Ili nesretnija kad zabole te uspomene Nisam Bog zna što ali jednom sam te ludo volio Odkud ti? Kojim dobrom tu na pragu mome? Malena, milja prešao sam i miliona Sad više ti ne spavam sam Dal si sretnija što ti drugi usne ljubi Ili nesretnija što on se na mom mjestu budi Nisam Bog zna što, ali kako sam te ludo volio Dal si sretnija tamo daleko od mene Ili nesretnija kad zabole te uspomene Nisam Bog zna što ali jednom sam te ludo volio Ljubio sam te ko da ni jednu nisam imao na svijetu A spalila si me, pretvorila u dim Tose Proeski - Bože brani je od zla Ona ima oči koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire Ona ima ruke i u njima svemir čitavi u tom zagrljaju mogu umrijeti (2x) Ref. Bože meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja, i njena oka dva Šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje brani je od zla Bože kad ne mogu ja oooo kad ne mogu ja Bože brani je od zla Ona ima usne i na njima ukus trešanja koje niko ne zna ljubit kao ja koje niko ne zna ljubit kao ja Tose Proeski - Žao mi je Žao mi je Tek sad sam sve O tebi naučio Al najvišežao mi je Zalud sam te učio I da volišdo neba I da prastas treba Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Da njemu bolja vratiš se On je to čekao Ni hvala nije rekao Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Za poljubac i I da pamtim bez sna Tu našu zadnju noć Žao mi je Pale su sve Maske tvoje prevare Htjela si ljek samo za bol Ali ne za zauvjek Kad te on nije htjeo Samo ja sam te smeo Ša sam to stvorio? Za šta se borio? Da njemu bolja vratiš se On je to čekao Ni hvala nije rekao Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Za poljubac i I da pamtim bez sna Tu našu zadnju noć Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Da njemu bolja vratiš se On je to čekao Ni hvala nije rekao Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Za poljubac i I da pamtim bez sna Tu našu zadnju noć | |
|
| |
Broj poruka : 1507 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Angela Najbolji drug-owi sa foruma? : >>...DjawolIcADr.Brennan~*, CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe,`[5txy]
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 10:57 pm | |
| Boze, brani je od zla
Ona ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Refren Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja, Boze, brani je od zla
Ona ima usne i na njima ukus tresanja koje niko ne zna ljubit kao ja
Refren
Refren
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja Boze
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja, Boze, brani je od zla Boze, brani je od zla | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 10:58 pm | |
| Igra bez granica
Da se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi bez starih dugova i ovih nakaza sto su me stalno pratile
Da te bar mogu poljubiti bez losih sjecanja na hladna proljeca bez slike stradanja sto se bas na nas zalijepe
Refren Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise
Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane
Da te bar mogu probuditi kavu ti skuhati, u krevet donijeti pa te poljubiti al’ toga nema i ne postoji
Da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru tako da dolje ne vidim
Refren
Refren | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose.... Ned Okt 05, 2008 10:58 pm | |
| Ostala si uvijek ista
Odavno vec nisam mislio o tebi medju nama dani i godine stoje nikada te vise pronasao ne bi da se jucer nismo vidjeli nas dvoje
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako
Refren Ostala si uvijek ista i ove suze na licu tvom ostala si uvijek ista jedina zena na putu mom ostala si uvijek ista
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako | |
|
| |
CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 336 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 10000000 xD Najbolji drug-owi sa foruma? : `^[5txy]^`,Wucko,>>...DjawolIcA
| Naslov: Re: Tose.... Čet Okt 30, 2008 10:02 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose.... Čet Okt 30, 2008 8:08 pm | |
| i jaaaaaaaaaaaaa......... | |
|
| |
`^[5txy]^` ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 817 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Zac Najbolji drug-owi sa foruma? : NATALY!!!!Wucko..majaaa
| Naslov: Re: Tose.... Pet Okt 31, 2008 3:06 pm | |
| rasplaka me!!!!!!!!!!! ja ga slusham u zadnje wreme swako malo...... moja drugarica njega obozhawa ima swe njegowe pesme.postere.....ceo dan iz kutje swira toshe.... | |
|
| |
CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 336 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 10000000 xD Najbolji drug-owi sa foruma? : `^[5txy]^`,Wucko,>>...DjawolIcA
| Naslov: Re: Tose.... Pet Okt 31, 2008 6:27 pm | |
| auuuuuuuuuuuj0j | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose.... Pet Okt 31, 2008 9:47 pm | |
| i ja ga u poslednje wreme slusam...swe wise.......ewo sad sam odslusala naj,naj....jooooj... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose.... | |
| |
|
| |
| Tose.... | |
|