*~Emily>Dr.Brennan~* ***BoNeS***MoD***
Broj poruka : 72 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Bouns i But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,`^[5txy]^`,>>...DjawolIcA
| Naslov: ..::Charmed Serbia::.. Sub Okt 18, 2008 3:25 pm | |
| Ovo je forum o cuvenoj seriji Charmed!!Jedini u Srbiji koji je u funkciji,tacnije jedini koji ima redovne clanove koji dolaze,ostali koji su bili su propali,tako da je ovaj forum jedini koji postoji!Posetite nas,ako vam se svidi--ne oklevajte i regujte se--necete se pokajati!!!To zna Wucko,on je tamo VIP clan!!!Mozete naci razne zanimljive teme,dodjite i zabavite se!!www.charmed-serbia.co.nr OCEKUJEMO VAS!!! | |
|
Wucko ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 1507 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Angela Najbolji drug-owi sa foruma? : >>...DjawolIcADr.Brennan~*, CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe,`[5txy]
| Naslov: Re: ..::Charmed Serbia::.. Sub Okt 18, 2008 4:04 pm | |
| jao...ja sam tek sad procitao da sam VIP...Hwalaaaaaaaa!!Ljoodi regujte se!!!Forum je extraaa!! | |
|
*~Emily>Dr.Brennan~* ***BoNeS***MoD***
Broj poruka : 72 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Bouns i But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,`^[5txy]^`,>>...DjawolIcA
| Naslov: Re: ..::Charmed Serbia::.. Ned Okt 19, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ..::Charmed Serbia::.. | |
| |
|