CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 336 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 10000000 xD Najbolji drug-owi sa foruma? : `^[5txy]^`,Wucko,>>...DjawolIcA
| Naslov: Ljubav... Pon Nov 03, 2008 11:21 am | |
| Ljubav je kad ustane u ranu zoru, sam, da ti napravi čaj pred tvoj izlazak van... Ljubav je kada promrzao i snen izađe u ledeno jutro i prati te na posao. Ljubav je kada te ljubi dok spavaš. (pa ti dijete oda tu tajnu) Ljubav je u pogledu.... Ljubav je u dodiru.... Ljubav je u gestama... Ljubav je kada svu noć provede kraj tvog uzglavlja, milujući ti kosu i držeći ti oblog na čelu. Ljubav je u onoj bori koja nastane nakon takve noći. Ne u riječima. Ljubav je u povjerenju. Ljubav je u poštovanju. U ljubavi nema psovki. Nikad. Niti jedne proste riječi. Ljubav je kada osjetiš stid radi neke budalaštine koju napraviš... Ljubav je u ponosu što je takav. I tvoj. Ljubav je u razbijenoj zdjeli punoj jagoda koje poslije oboje skupljate, brišući poljupcima jedno drugom suze. Ljubav je u prijekornom pogledu ako radiš glupost. Ljubav je u zagrljaju (kad uništiš auto, a on dođe i kaže ti:“Nije mi jasno zašto plačeš? Ti si mi dobro, je l' tako?“)... Ljubav je u isprepletenim prstima toplih ruku dok spavate. Ljubav je u ponosu, dok ga slušaš kako priča. Ljubav je ono kad sjedite jedno pored drugog i ne morate pričati. A sve znate. Ljubav je kad nakon puno zajedničkih godina i raznih iskušenja shvatiš da za tebe nema boljeg. I kad shvatiš da ni jedan drugi ne bi znao tako da te voli. Takvu komplikovanu, kakva već jesi... | |
|
>>...DjawolIcA< ***BoNeS***MoD***
Broj poruka : 962 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 10=) Omiljeni lik iz BONES? : But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,petra,natalija
| Naslov: Re: Ljubav... Pon Nov 03, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 336 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 10000000 xD Najbolji drug-owi sa foruma? : `^[5txy]^`,Wucko,>>...DjawolIcA
| Naslov: Re: Ljubav... Čet Nov 06, 2008 11:09 am | |
| | |
|