| sta mislite o seriji??? | |
|
+4CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe *~Emily>Dr.Brennan~* Wucko `^[5txy]^` 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
`^[5txy]^` ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 817 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Zac Najbolji drug-owi sa foruma? : NATALY!!!!Wucko..majaaa
| Naslov: sta mislite o seriji??? Sre Sep 10, 2008 9:38 pm | |
| ..............
meni je super...puno toga se moze i nauciti odatle...super je | |
|
| |
Wucko ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 1507 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Angela Najbolji drug-owi sa foruma? : >>...DjawolIcADr.Brennan~*, CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe,`[5txy]
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Sre Sep 10, 2008 9:40 pm | |
| Sta mislimo???Oboozavam je,najbolja serija ikad.da moze puno toga da se nauci!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 817 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Zac Najbolji drug-owi sa foruma? : NATALY!!!!Wucko..majaaa
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Sre Sep 10, 2008 9:42 pm | |
| samo shteta sto je ne prikazuju wishe na prwom...sada su zlocinacki umowi...ali bouns je wrh wrhowa xD | |
|
| |
*~Emily>Dr.Brennan~* ***BoNeS***MoD***
Broj poruka : 72 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Bouns i But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,`^[5txy]^`,>>...DjawolIcA
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 11, 2008 5:59 pm | |
| - Wucko ::
- Sta mislimo???Oboozavam je,najbolja serija ikad.da moze puno toga da se nauci!!!!
Potpisujem! | |
|
| |
Broj poruka : 1507 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Angela Najbolji drug-owi sa foruma? : >>...DjawolIcADr.Brennan~*, CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe,`[5txy]
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 11, 2008 6:03 pm | |
| da.oni zlocinacki umovi mene malo smaraju,pa ih i ne gledam.a cuo sam da ima csi la na prwom posle zlocinackih umova | |
|
| |
*~Emily>Dr.Brennan~* ***BoNeS***MoD***
Broj poruka : 72 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Bouns i But Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko,`^[5txy]^`,>>...DjawolIcA
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 11, 2008 6:08 pm | |
| da,i ja sam cula,a tu seriju zloc. umovi,nikad nisam gledala.. | |
|
| |
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 11, 2008 6:17 pm | |
| ja sam odgledao 10 minuta i dowoljno mi je bilo da mi se ne swidi | |
|
| |
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 11, 2008 7:16 pm | |
| ono stalno pricaju o umowima psihopata.....to mi neje lepo...xD imate na ftv mcsi miami...u pola 11 uwche...waljda tad... | |
|
| |
CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 336 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 10000000 xD Najbolji drug-owi sa foruma? : `^[5txy]^`,Wucko,>>...DjawolIcA
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Pet Sep 12, 2008 8:08 pm | |
| ja msm da je exttra serija ala mi se igra basket... | |
|
| |
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Pet Sep 12, 2008 8:10 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Pet Sep 12, 2008 10:16 pm | |
| haaaaaaaaaaa......ja igrala sam francom na fizickom...nja-nja-njaaaaaaaaaaa | |
|
| |
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 18, 2008 7:31 pm | |
| | |
|
| |
~*David & Emily*~ ***Dr. Daniel Goodman***
Broj poruka : 56 Godina : 30
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 25, 2008 9:43 pm | |
| ja isto obozavam ovu seriju..extra je...moze dosta da se nauci,zanimljiva,a i booth ima nekih svoji bisera...lik je...a volim i CSI Las Vegas...to su mi omiljene dve serije i nerviraju me sto na prvom stalno ponavljaju jedne iste epizode...nikako da puste neke nove...!!! | |
|
| |
Eagle's EYE ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 52 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 80% Omiljeni lik iz BONES? : Bouns Najbolji drug-owi sa foruma? : Wucko
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 25, 2008 9:47 pm | |
| za to si u pravu | |
|
| |
~*David & Emily*~ ***Dr. Daniel Goodman***
Broj poruka : 56 Godina : 30
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Čet Sep 25, 2008 9:49 pm | |
| stalno vrte jedne iste epizode CSI-a..godinama...znam koliko puta su ponvljali seriju...i ja je svaki put gledam...xaxaxa | |
|
| |
MusicFreak ***Dr. Daniel Goodman***
Broj poruka : 87 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Bones and Booth Najbolji drug-owi sa foruma? : ne znam...swi
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Pon Okt 20, 2008 12:15 am | |
| obozhawam seriju i swe nalik njoj....Ima neshto posebno,weoma mi se swidja Booth-ow smisao za humor...^^ | |
|
| |
*ANAHI* joka
Broj poruka : 41 Godina : 25 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : bones i but Najbolji drug-owi sa foruma? : nijedan
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? Ned Dec 28, 2008 7:21 pm | |
| to je najbolja serija! moja lista!!!!!
1.Bones 2.CSI:Miami 3.zlocinacki umovi i ostale na dalje....................... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: sta mislite o seriji??? | |
| |
|
| |
| sta mislite o seriji??? | |
|