| Los Serranos | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
`^[5txy]^` ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 817 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Zac Najbolji drug-owi sa foruma? : NATALY!!!!Wucko..majaaa
| Naslov: Los Serranos Čet Sep 11, 2008 8:38 pm | |
| eeeeeeeeeeeeeeeeee..........fenomenalna serija...!!!!!!!!!!!!!!8 sezona pocinje 30.9....tako sam ja chula..... pishite o seriji...ono shta mislite o njoj i tako.... | |
|
| |
Wucko ***BoNeS***AdMiN***
Broj poruka : 1507 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Angela Najbolji drug-owi sa foruma? : >>...DjawolIcADr.Brennan~*, CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe,`[5txy]
| Naslov: Re: Los Serranos Čet Sep 11, 2008 9:38 pm | |
| aha.Obozavam da je gledam!!!Hwala!!Nisam znao kada pocinje!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 817 Godina : 29 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Zac Najbolji drug-owi sa foruma? : NATALY!!!!Wucko..majaaa
| Naslov: Re: Los Serranos Pet Sep 12, 2008 10:10 am | |
| ako te josh nesto zanima.....pitaj Santa_Justa_Klan...ona obozhawa serranove...swe zna..xDDD | |
|
| |
***Tinker_Bell***
Broj poruka : 20 Godina : 28
| Naslov: Re: Los Serranos Pon Sep 15, 2008 6:33 pm | |
| Serija je extra jedva cekam da poce nova sezona Imam slika ... ako vam treba.. i pesme njihove | |
|
| |
| Naslov: Re: Los Serranos Čet Sep 18, 2008 8:08 pm | |
| ja nenam puno pesama....jedwa cekam da serija ponowo pocne!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1507 Godina : 30 Koliko volis BONES!? : 100 Omiljeni lik iz BONES? : Angela Najbolji drug-owi sa foruma? : >>...DjawolIcADr.Brennan~*, CoMpLiCaTeD_GiRl_iN_LoVe,`[5txy]
| Naslov: Re: Los Serranos Čet Sep 18, 2008 8:12 pm | |
| pa i nemaju punooo pesama.samo 2 lbuma,ja imam oba... | |
|
| |
| Naslov: Re: Los Serranos Čet Sep 18, 2008 8:13 pm | |
| ja ni 1 ceo....samo par pesama...i to ne sjk nego frana | |
|
| |
| Naslov: Re: Los Serranos Čet Sep 18, 2008 8:16 pm | |
| meni je ona njihowa pesma besame prelepaaaaa(pewaju adrian(DVD) & Tete)) | |
|
| |
| Naslov: Re: Los Serranos Čet Sep 18, 2008 8:19 pm | |
| znam ko je adrian...jedam lik iz sm uzasno lici na njega....imam puuuuuno adrianowix slika | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Los Serranos | |
| |
|
| |
| Los Serranos | |
|